ANSIKTSBEHANDLING TROLLHÄTTAN

ANSIKTSBEHANDLING TROLLHÄTTAN FÖR VACKER HUD

Vill du slappna av och få en ren och fräsch hud? Då är detta behandlingen för dig. Kvinna som man. Först och främst är målsättningen att rensa huden. Så får du en ökad lyster. Därtill ska det vara en avslappnade upplevelse. Välj därför bland våra tre olika ansiktsbehandlingar. Så ska vi omhänderta dig och din hud på bästa sätt. Vår certifierade hudterapeut Nora utför ansiktsbehandling Trollhättan Uddevalla.

Hos oss på Beauty@Home anpassar vi alla ansiktsbehandlingar efter just din hudtyp. 

Din hudtyp är inte konstant. Det är något som du kan påverka. En fördel med ansiktsbehandlingar, är att man upplever resultat direkt. För bästa resultat krävs dock regelbundna behandlingar. Rådgör med vår terapeut hur ofta du bör gå!

ANSIKTSBEHANDLING LYX

Ibland vill man unna sig något extra. Då passar denna lyxiga ansiktsbehandling dig. Den inleds med en klassisk rygg-och nackmassage. Detta ökar cirkulation och dränerar musklerna. När du slappnat av, påbörjar vi själva ansiktsbehandlingen. Huden rengörs och förbereds.

En lättare peel rensar porer. Det skapar lyster och främjar cellförnyelse.  Val av produkter är individuella. Och grundar sig på just din hudtyp.

Ansiktsbehandling Trollhättan avslutas med lämpliga mjukgörande produkter.

ANSIKTSBEHANDLING KLASSISK

Denna uppskattade ansiktsbehandling är en av våra favoriter. Först utförs en hudanalys. Därefter görs huden ren, genom att rensa porer med en lättare peeling. Detta ger samtidigt ny lyster och boostar cellförnyelse.

En ansiktsmassage utförs för att lugna, stimulera och dränera. Behandlingen avslutas med lämpliga mjukgörande produkter.

Vi rekommenderar denna behandling för dig som vill unna din hud något speciellt. Men utan att ta upp för mycket tid.

ANSIKTSBEHANDLING DJUPRENGÖRING

En kortare men effektiv ansiktsbehandling för bästa resultat.

I denna behandling fokuserar vi på dina önskemål. Målsättningen är att nå de djupa hudlagren. Denna behandling lämpar sig för antingen portömning eller acne- och rosaceabehandling.

Behandlingen inleds med att rengöra ansiktet. Därefter hals och dekolletage. Alla torra och förbrukade hudceller peelas bort. Därefter värmer vi upp huden. Sedan följer en näringsrik ansiktsmask. Behandlingen avslutas med en vårdande dagkräm.

Behandlingarna utförs av certifierade hudterapeuter.

Hos oss garanteras du personlig service, i en stressfri miljö. För att vi förstår vikten av kundnöjdhet och gott bemötande.