BEHANDLING FÖR MÄN

ESTETISKA BEHANDLINGAR FÖR MÄN

Den allmänna uppfattningen i Sverige är att estetiska behandlar först och främst vänder sig till kvinnor som önskar föryngra eller framhäva former och konturer. Men faktum är att allt fler män på senare år upptäckt fördelarna av icke-invasiva estetiska behandlingar. Dr Arvin behandlar allt fler män och ser ett ökat intresse framförallt vad gäller behandlingar som kan hjälpa till att accentuera manliga drag i ansiktet. För att nå ut till dessa individer har behandlingar i hemmet varit en uppskattad service som tillåter diskretion och en möjlighet att behandlas utan att för den delen behöva gå till kliniken.

För att underlätta för våra manliga kunder har vi sammanställt en rad olika behandlingar i form av paket med de vanligaste åtgärderna.

DISKRETA FÖRÄNDRINGAR

Studier har visat att såväl män som kvinnor, när de presenteras med bilder av män med olika ansiktsformer, tenderar att finna vissa specifika ansiktsdrag mer tilltalande eller attraktiva än andra. Våra paketlösningar har som målsättning att uppnå just dessa drag.

Framträdande kindben eller bredare och tydligare käkben är exempel på sådana drag som vi uppnår genom en kombination av olika behandlingar. Här kan man genom våra två paket Jawline och Cheekline eller både och uppnå starkare och mer framträdande konturer med hjälp av fillers och trådlyft. Många män plågas även av påsar under ögonen samt rynkor och veck från tidig ålder. Dessa kan vara genetiskt betingade eller helt enkelt som del av det naturliga åldrandet som i många fall snabbas upp på grund av bland annat stress och sömnbesvär. Här passar alternativen Fresh och Youth för att uppnå bästa resultaten. Här jobbar vi med botox, filler och trådlyft för att åstadkomma resultat.

Tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri konsultation. Efter en grundlig undersökning kan vi ge just dig ett individuellt anpassat kostnadsförslag för våra olika paketlösningar.

Det finns mycket att tillföra med dagens teknik och resultaten man kan uppnå är fantastiska. Många önskar även diskreta förändringar som inte väcker för mycket uppmärksamhet. Vår ingång är alltid att resultatet ska vara så naturligt som möjligt och vi strävar alltid efter ett resultat som du känner dig bekväm med. För män som önskar ta del av de fantastiska möjligheter som icke-invasiva behandlingar öppnar upp för män är Dr Arvin därför det självklara valet!

Dr Arvin arbetar under Hälso- och sjukvårdslagen varför sekretess alltid råder för varje kund. Vi garanterar dessutom alltid högsta säkerhet och kvalitet.

VÅRA BEHANDLINGSPAKET:

  • Cheekline
  • Jawline
  • Fresh
  • Youth