FILLERS I GÖTEBORG, TROLLHÄTTAN & UDDEVALLA

ÅTERSKAPA VOLYM MED FILLERS I GÖTEBORG, UDDEVALLA & TROLLHÄTTAN

När vi åldras avtar produktionen av bindväv och nybildning av hyaluronsyra. Detta orsakar minskad volym och vitalitet i ansiktet. Fettkuddarna kring kinden som är mjuka och välfyllda i unga år tappar volym och sjunker vilket orsakar rynkor och plattare ansiktsform. Genom injektionsbehandlingar med fillers kan man återskapa, skulptera eller bygga volym för att lyfta ansiktet och uppnå mycket goda resultat.

Forskning har visat att förlust av volym är en av de absolut största förändringarna som sker när ansiktet åldras. En injektionsbehandling med fillers är ett tryggt och säkert sätt att återskapa denna volym.

BEHANDLINGAR

 • Hakpartiet
 • Kindbenet
 • Tear-through för volymförlust under ögonen
 • Nasolabiala veck (Vecket mellan kind och mun)
 • Rynkor
 • Läppförstoring & Läppkonturer
 • Näskorrektioner

SÅ GÅR DET TILL

Innan behandlingen kommer din behandlare att prata med dig om smärtlindring. Alla människor reagerar olika på smärta. På Beauty at Home använder vi olika former av smärtlindring skräddarsytt för ditt behov. Du behöver därför meddela oss eventuella överkänsligheter mot smärtlindring eller tandläkarbedövning. Våra fillers innehåller ett inbyggt bedövningsmedel men vi använder oss också av smärtlindring i form av kräm (Emla) i de fall du så önskar eller vi anser nödvändig.

Med en tunn nål så fördelar din behandlare hyaluronsyra under huden kring hakan. Detta kan i vissa fall upplevas obehagligt med är en mycket säker och beprövad metod.

Du kommer snabbt se resultat av din fillersbehandling och justeringar kan göras efter önskemål och behov.

LEGITIMERAD LÄKARE

Precis som inför alla injektionsbehandlingar skall du inför en fillersbehandling mot rynkor försäkra dig om att du går till en klinik där samtliga injektionsbehandlare är legitimerade. Försäkra dig om att de fillersprodukter som används är tillfälliga, bryts ner av kroppen samt är välbeprövade och godkända.

På Beauty at Home värderar vi patientsäkerheten mycket högt och vi erbjuder endast produkter av högsta kvalitet. Samtliga Beauty at Home´s behandlare är leg. läkare.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR BEHANDLING MED FILLERS

 • Ej ha en infektion, feber, sjukdomskänsla i kroppen.
 • Ej ha kvissla eller finne på injektionsområdet.
 • Ej ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.
 • Ej vara gravid eller amma.

 

Om man äter Ibuprofen, Ipren eller liknande preparat kan man lättare få blåmärken i injektionsområdet.

När du söker till Beauty at Home kommer att få frågor om din eventuella sjukdomshistoria och om du genomgått andra liknande behandlingar.

Tänk igenom vad du har för frågor och vilken effekt eller resultat du är ute efter.

Anonymiserad fotografering kommer att ske innan och efter behandling och du får skriftlig information som du skall läsa och skriva under.

EFTER BEHANDLING

Efter din behandling med fillers kommer du att få råd för tiden närmast efteråt. Du kan känna lite obehag efter behandling och det kan uppstå en rodnad, svullnad eller blåmärke. Vanligen försvinner detta efter några dagar, upp till 1–2 veckor.

Större komplikationer är mycket ovanliga i erfarna händer men liksom alla ingrepp finns det alltid en mycket liten risk för blödning och infektion. Vi tar därför tid på oss att markera ut på ditt ansikte exakt vart vi ska spruta.

Ibland kan det behövas en kompletterande behandling efter 2 veckor. Därför sparar vi alltid överbliven fillers i säkert förvar och kompletterar behandlingen vid behov utan extra kostnad för att få ett så optimalt resultat som möjligt.

En behandling med fillers kring hakan håller 6-12 månader men efter första behandlingstillfället rekommenderar vi en påfyllning efter ungefär 4 månader för att uppnå ett ännu bättre och långvarigare resultat.

Behandlingar utförs i Trollhättan, Göteborg, Vårgårda samt Uddevalla och Vänersborg med omnejd.