HÄLSOCOACH GÖTEBORG

HÄLSOCOACH GÖTEBORG

På Beauty@Home anser vi att skönhet går hand i hand med hälsa, kost och träning. Som ett komplement till vårat utbud som bland annat vitamininjektioner finns därför hälsocoach Nina som del i teamet. Nedan följer en presentation om Nina och hur hon kan hjälpa just dig att nå dina hälsomål. Coaching-sesssioner sker på vår klinik i Göteborg eller online och fysiska pass sker vid behov på lokalt gym.

DIN PARTNER FÖR HÄLSA OCH FITNESS

Hej och välkommen! Jag är Nina, en licensierad hälso- och fitnesscoach med en passion för att skapa varaktiga hälsosamma livsstilar. Med flera års erfarenhet inom hälsa, fitness och coaching är jag här för att guida dig mot dina mål. Jag vill hjälpa dig att skapa en stark kropp och balanserad livsstil som fungerar 365 dagar om året.

Som grundutbildad undersköterska ser jag hela människan och förstår vikten av att skräddarsy hälsolösningar som passar varje individ. Mitt fokus ligger på att skapa personliga livsstilar som tar hänsyn till dina styrkor och behov. För mig är hälsa inte bara något du gör, det är en livsstil.

MIN VISION

Jag strävar efter att göra hälsan tillgänglig för alla åldrar och hjälpa människor att upptäcka glädjen i fysisk aktivitet och träning. Min specialistkompetens ligger i att göra kost och träning till en njutbar del av din vardag, från ett måste till ett nöje.

Varför välja mig?

– Mångårig erfarenhet inom hälsa och fitness.

– Licenserad hälsocoach och personlig tränare

– Livslång träningserfarenhet inkluderande dans, friidrott, bodybuilding och fitness på både motions- och professionell nivå.

– Unik förståelse för hela människan som grundutbildad undersköterska.

– Skräddarsydda livsstilsprogram som passar dina individuella behov.

– Målet är att skapa starka kroppar och hållbara, balanserade livsstilar.

PRISLISTA

Låt mig vara din partner på vägen till en hälsosam och aktiv livsstil. Tillsammans kan vi skapa de förändringar du söker och bygga upp det bästa i dig.


Första konsultationen är alltid kostnadsfri


Onlinecoaching:

3 mån: 2 199kr/mån (totalt 6 597:-)

6 mån: 1 799kr/mån (totalt 10 794:-)

12 mån: 1 499:-/mån (totalt 17 988:-)


Personlig träning:

1 timma: 1 250:- 

10 timmar: 9 500:-


*Alla priser är inkl moms för privatbetalande och exkl moms för företag


Varmt välkommen till mig!