HUDTERAPEUT MED ÖVER 20 ÅRS ERFARENHET – VÄLKOMMEN TOVE

Jag är väldigt stolt över att få möjligheten att presentera certifierad hudterapeut Tove Wellrath Hasslebäck som vår senaste rekryteringen på Beauty@Home. Tove är certifierad hudterapeut via Svenska Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) och har över 20 års erfarenhet i yrket.

Hon kommer bland annat att jobba med klassisk hudvård, massage- och SPA-behandlingar, vaxning/hårborttagning, kemisk peeling och microneedling. Längre fram kommer Tove också kunna erbjuda plasma pen behandlingar och enklare TCA-peelings.

HUDTERAPEUT OCH MÄSTARE INOM HUDVÅRDSYRKET 2010

Med meriter som elevexaminator för SHR, Dermalogica expert samt utnämnd Mästare inom hudvårdsyrket 2010 kommer Tove med en stor kunskapsbank som våra kunder kommer att dra nytta av. Tove är dessutom jordnära, inlyssnande och oerhört omtyckt bland sina kunder.

Tove kommer utöver sina egna tider även finnas tillgänglig utvalda dagar då jag själv har mottagning. På så vis kan ni, våra kunder få möjlighet att träffa Tove och få hjälp med frågor ni kanske har kring hudvård och våra produkter.

KVALITET, KUNDNÖJDHET OCH RESULTAT

Vår strävan är att samla kundens alla skönhetsbehov under ett och samma tak. Estetiska behandlingar går hand i hand med god hudvård. Här kommer samspelet och utbytet av kunskap mellan mig och Tove resultera i precis det som våra kunder efterfrågar.

Toves fokus på kvalitet, kundnöjdhet och resultat gör henne därför till en självklar del i teamet på Beauty@Home.

OFFICIELL ÅTERFÖRSÄLJARE AV DERMALOGICA

Med Tove följer också ett samarbete med Skin Concept som är exklusiv distributör av Dermalogica i Sverige. Vi älskar verkligen Dermalogicas produkter och använder dessa i våra behandlingar samt till försäljning på kliniken samt vår webbshop.

Intresset för såväl produkterna som Toves traditionella behandlingar är stort och tiderna går åt snabbt. Det är tack vare våra återkommande kunder som vi kan utöka och förbättra vårt utbud. Så en stor kram till er alla!

Välkomnar än en gång Tove och Dermalogica till Beauty@Home