HUDTERAPEUT MED ÖVER 20 ÅRS ERFARENHET – VÄLKOMMEN DAINA

Jag är väldigt stolt över att få möjligheten att presentera certifierad hudterapeut Daina. Hon är vår senaste rekryteringen på Beauty@Home. Certifierad via Svenska Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) och med över 20 års erfarenhet i yrket.

Daina kommer bland annat att jobba med klassisk hudvård, massage- och SPA-behandlingar. Därtill vaxning/hårborttagning, kemisk peeling och microneedling. Hon erbjuder dessutom microneedling/dermapen.

HUDTERAPEUT TROLLHÄTTAN

Daina har en stor kunskapsbank som våra kunder kommer att dra nytta av. Hon är dessutom jordnära, inlyssnande och omtyckt bland sina kunder.

Utöver sina egna tider i Trollhättan finns hon tillgänglig på vår klinik i Göteborg. Hon finns även på plats i receptionen. På så vis kan ni, våra kunder, få möjlighet att ställa era frågor  kring hudvård och våra produkter.

KVALITET, KUNDNÖJDHET OCH RESULTAT

Vår strävan är att samla kundens alla skönhetsbehov under ett och samma tak. Skönhetsbehandlingar går hand i hand med god hudvård. Här kommer samspelet och utbytet av kunskap mellan mig och Daina resultera i precis det som våra kunder efterfrågar.

Dainas fokus på kvalitet, kundnöjdhet och resultat gör henne därför till en självklar del i teamet på Beauty@Home.

OFFICIELL ÅTERFÖRSÄLJARE AV DERMALOGICA

Med Daina följer också ett samarbete med Skin Concept. De är exklusiva distributör av Dermalogica i Sverige. Vi älskar verkligen Dermalogicas produkter och använder dessa i våra behandlingar. Produkterna finns också att tillgå på deras webbshop.

Intresset för såväl produkterna som Dainas traditionella behandlingar är stort. Tiderna går därför snabbt åt. Det är tack vare våra återkommande kunder som vi kan utöka och förbättra vårt utbud. Så en stor kram till er alla!

Välkomnar än en gång Daina och Dermalogica till Beauty@Hom