LASH LIFT I TROLLHÄTTAN

VI TÄNKER PÅ HELHETEN

Vackra och fylliga ögonfransar ger utseendet det där lilla extra. Därför är Last Lift en viktig del i konceptet om allt under samma tak. Samtidigt är det inte alltid lätt att veta vilken sort som passar för just dig.

LASH LIFT

För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar! Resultaten är fantastiska!

Lash lift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter och/eller fransförlängning). Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din Lash lift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.

Inför Lash lift

Tänk på att alltid komma avsminkad till dina behandlingar för Lash lift. Om du inte skulle göra det och man måste börja med att tvätta bort sminket så är det tiden för behandlingen som tickar…

Skötselråd

Dom första 24h till 48 tim undvik all olja bastu solarium smink. Efter 48 tim är det fritt fram att använda smink sola mm.