LeverAns och retur

LEVERANS

Fraktkostnader

Beauty@Home erbjuder kostnadsfri frakt inom Sverige. För beställningar från Finland, Danmark och Norge tillkommer fraktkostnad motsvarande 400 SEK.

Leveranstid

Vi kan aldrig garantera exakta leverenstider men vi gör allt vi kan för att varorna ska levereras så snabbt som möjligt. Om varor finns på lager ska de nå kunden inom 2-4 helgfria vardagar. 

Restnoterade varor och specialbeställningar kan dröja allt ifrån 1-5 veckor och beror helt och hållet på hur snabbt våra leverantörer kan producera och sända varorna. Vi ber därför våra kunder att ha god framförhållning och planera sina beställningar så att man inte riskerar stå utan produkter.

Det är alltid upp till kunden att förse oss med korrekt leveransadress och information som möjliggör transport på ett snabbt och smidigt sätt. 

retur

Köpet kan ej hävas av köparen, även om köparen ej hämtar ut leveransen, eller vägrar ta emot leveransen av de beställda varorna. Varorna kommer då gå i retur till säljarens lager i Stockholm, där de finns för hämtning av köparen som även äger rätt att anlita ett eget ombud såsom DHL eller Fed-Ex eller annan fraktfirma att hämta köparens beställda varor.

Så snart kunden lagt sin beställning så är den bindande. Ångerrätt gäller ej företag och är endast lagstadgad för privata konsumenter. Så vänligen fundera först och beställ sedan. Inte tvärtom. 

OBS! Vi tar inte ansvar för förlorade intäkter på grund av försenade leveranser! Var ute i god tid!