KLASSISK MASSAGE I TROLLHÄTTAN

MASSAGE FÖR HÄLSA OCH VÄLMÅENDE

På Beauty@Home erbjuder vi klassisk svensk massage för den som behöver en lugn och välgörande behandling för kropp och själ.

Massage mjukar upp musklerna, löser upp spänningar och stärker immunförsvaret då blodcirkulation och lymfcirkulationen ökar. Du får dessutom en mjukare, mer avslappnad och rörlig muskulatur.

Våra massagebehandlingar utförs alltid av vår certifierade hudterapeut Maria Jönsson och ni garanteras alltid en bekväm, trygg och säker behandling.

KLASSISK HEL- ELLER DELKROPPSMASSAGE

Behandlingen inleds med en lätt uppvärmning, så kallat effleurage, en form av uppmjukande strykning över musklerna för att få igång cirkulationen och förbereda på mer djupgående tryck.

När musklerna är uppvärmda använder man en rad olika grepp och tekniker för att komma åt spänningar och stramhet. Under en behandling utförs exempelvis knådningar, cirkulerande tryck, töjningar och lätta hackningar (tapotement) för nå på djupet i musklerna.

Att regelbundet underhålla sin kropp med massageterapeutisk behandling är ett sätt att minska mängden stresshormoner, att varva ned och framförallt att minska risken för framtida kroppsliga krämpor i form av smärta och stelhet, på grund av vårt alltmer statiska arbetssätt.