UTBILDNING

DR ARVIN ACADEMY

Dr Arvin Academy är en utbildningsakademi inom estetiska behandlingar i Sverige. Vi utbildar framtidens behandlare utifrån våra värdegrunder – Kvalitet, Kundnöjdhet, Tillgänglighet och Naturliga resultat.

Vi utbildar endast Sjuksköterskor, Läkare och Tandläkare inom injektionsbehandlingar.

Vår föreläsare och utbildningsansvarige läkare,  Dr Arvin håller alltid själv i  utbildningarna för att garantera högsta kvalitet och nytta för våra kursdeltagare.

Dr Arvin är i grunden ortopedspecialist med inriktning ryggkirurg men även certifierad behandlare med Rådet för Estetiska behandlingar i Sverige och har flera års erfarenhet inom estetiska behandlingar.

Efter genomgången kurs blir du diplomerad/certifierad och kan då på ett säkert och tryggt sätt utöva estetiska behandlingar.

Våra utbildningar pågår alltid en heldag oavsett om du går en kurs eller kombinerar. Lunch och fika ingår. Du får då tillgång till kursmaterial och certifikat/diplom efter genomgången kurs.

I alla våra kurser ingår alltid foto-teknik, genomgång av journalföring, marknadsförings-tips och genomgång av prisförslag för dig som företagare. Du får även ett start-kit med journaler, informationsmaterial m.m.

Nedan ser du våra tillgängliga kurser med prisuppgifter exklusive moms.

Alla som genomgår Dr Arvin Academy får därtill fri tillgång till rådgivning av Dr Arvin.

*Hela kursavgiften betalas en månad innan kurstillfället. Bokning är bindande så snart fakturan är betald. Detta för att vi bokar in modeller och köper in material för kursen. 

16 oktober 2020
Trådlyft Grundkurs
Boka här
17 oktober 2020
Belkyra & Sklerosering kärl
Boka här
18 oktober 2020
Fillers och Botox kombinationskurs
Boka här
Previous
Next