VÅR SKÖNHETSKLINIK EXPANDERAR OCH VÄLKOMNAR PETRA DAHLIN!

VÅRT MÅL: BÄSTA SKÖNHETSKLINIK I VÄST!

Tack vare den stora efterfrågan har vi valt att expandera. Vi tar därmed ett steg närmare målet om en komplett skönhetsklinik. Tanken är att täcka allas era skönhetsbehov under ett och samma tak!

Beauty@Home är nämligen inte vilken skönhetsklinik som helst. Till oss kommer man för att få bästa möjliga behandlingar utfört av experter inom sitt område. Och inte nog med det. Man ska bli väl omhändertagen, känna sig lyssnad på och lämna oss med en känsla av trygghet, nöjdhet och förtroende.

DIPLOMERAD SKÖNHETSTERAPEUT

Vi är därför riktigt glada att få introducera vår första anställda på kliniken för er – diplomerad skönhetsterapeut Petra Dahlin. Petra är undersköterska i botten och har lång erfarenhet av fransförlängningar och kosmetiska tatueringar (se lite bildexempel nedan). Utöver det ska hon på kliniken ansvara för såväl microneedling med BB-glow samt Plasma pen-behandlingar.

Hon kommer senast från den egna salongen ’Just Wear it Proudly’ som hon avvecklade för att istället kunna bli en del av Beauty@Home. Det var vår vision om kvalitet, tillgänglighet och kundnöjdhet samt konceptet om ”allt under samma tak” och ”team-bedömningar” där man ska kunna träffa ett team av experter som gör bedömningar och lägger upp behandlingsplan, som lockade henne.

FEMTE PLATS – SM I FRANSFÖRLÄNGNING 2019

Om ni frågar oss (och hennes nuvarande kunder) så är Petra bland dom bästa skönhetsterapeuterna i Trollhättan! Och för att backa detta påstående kom hon på femte plats i SM i fransförlängning 2019 (Master). Inte nog med att hon är extremt noggrann med ett öga för detaljer, så är hon mycket omtyckt av sina kunder och har precis det som vi letat efter – ett kundbemötande utöver det vanliga.

Inom en snar framtid kommer ni kunna boka tider hos Petra via vår hemsida samt börja se mer av hennes arbete på våra Facebook- och Instagramflöden. 

Vi är övertygade om att ni kommer att uppskatta Petras arbete liksom vi gör. Hon är helt klart den perfekta rekryteringen för Beauty@Home och våra kunder!

Fransförlängning by Petra

Fransförlängning by Petra

Brows by Petra