VÅRTGÅRDAR (AREOLA) PIGMENTERING EFTER BRÖSTCANCER OPERATIONER

VÅRTGÅRDAR (AREOLA) PIGMENTERING – MEDICINSK TATUERING

Areola pigmentering eller re-pigmentering av vårtgårdar efter bröstcancer operationer är ett specialområde inom medicin-kosmetiskt tatuering och kräver avancerad utbildning. Behandlingarna bidrar till att förbättra utseendet av vårtgårdarna och därmed självkänslan hos både kvinnor och män som genomgått bröstoperation eller på ett eller annat sätt har missbildningar av vårtgården.

Med hjälp av mikropigmentering av olika nyanser kan man skapa skenet av en naturlig bröstvårta. Efter bröstrekonstruktion kan man minimera och dölja synliga ärr eller återställa en bröstvårta till att få naturlig färg och kontur.

TATUERING AV VÅRTGÅRDAR (AREOLA) KRÄVER SPECIALKUNSKAP

Mikropigmentering i bröstvårtan och vårtgården kräver tillämpning av många olika tekniker och nyanser och vi rekommenderar alltid att endast utföra behandlingen genom mycket erfarna mikropigmentologer som har förvärvat stor skicklighet och kunskap inom detta specialområde. Klicka här för att se hur vi utför areola re-pigmentering.

Genom att kartlägga den friska sidan eller ta inspiration från olika mallar kan man med hjälp av en rad olika pigment skapa fullkomligt verklighetstrogna vårtgårdar. För den som genomgår en mastektomi (där ett eller båda brösten avlägsnas på grund av cancer) kan re-pigmentering av vårtgårdarna vara avgörande för hur de upplever sig själva och genomförd bröstrekonstruktion. Eftersom plastikkirurgiska enheter många gånger inte erbjuder pigmentering av vårtgårdar har vi på Beauty@Home tagit på oss att erbjuda denna möjlighet.

Vi godtar även rekvisitioner som utfärdas av sjukvården för att underlätta för våra kunder rent ekonomiskt. Se våra priser här.

2-e1579791239531

CERTIFIERAD LINGERIST OCH MIKROPIGMENTOLOG ANNICA STRÖMBERG

Vår behandlande skönhetsterapeut Annica Strömberg är certifierad lingerist och har mångårig erfarenhet av kosmetisk tatuering. Hon har genomgått vidareutbildning i avancerad medicinsk tatuering i England via Finishing Touches Group som är ett av Storbritanniens ledande utbildningscentra.

Annica lever upp till högsta standard vad gäller hygien, patient/kundbemötande och kunskap. Hon har ett estetisk sinne i världsklass och har tilldelats flertalet priser för sitt arbete med fransförlängningar (bl.a. världsmästare i VM 2018 och silvermedaljör i SM 2017). Hon är dessutom en mycket uppskattad behandlare som alltid sätter kunden/patientens behov och i fokus. Läs mer om Annica Strömberg här.