MEDICINSK TATUERING I TROLLHÄTTAN OCH UDDEVALLA

MEDICINSK (AREOLA) TATUERING AV VÅRTGÅRDAR

Areola pigmentering eller re-pigmentering av vårtgård är ett specialområde inom medicinsk kosmetiskt tatuering och kräver avancerad utbildning och erfarenhet.

Behandlingarna bidrar till att förbättra utseendet och självkänslan hos både kvinnor och män som genomgått bröstoperation eller har på ett eller annat sätt missbildningar med vårtgården.

Med hjälp av mikropigmentering kan man ”skapa” en bröstvårta efter bröstrekonstruktion, minimera och dölja synliga ärr eller återställa en bröstvårta till att få naturlig
färg och form.

BEHANDLING SOM KRÄVER SPECIALKUNSKAP

Mikropigmentering i bröstvårtan och vårtgården kräver tillämpning av många olika tekniker och nyanser och vi rekommenderar alltid att endast utföra behandlingen genom mycket erfarna mikropigmentologer som har förvärvat stor skicklighet och kunskap inom detta specialområde.

Vår behandlande skönhetsterapeut, Annica Strömberg är certifierad lingerist (kosmetisk tatuerare) med vidareutbildning som mikropigmentolog via Finishing Touches Group som är ett av Storbritanniens ledande utbildningscentra.

Annica lever upp till högsta standard vad gäller hygien, patient/kundbemötande och kunskap. Hon är dessutom en mycket uppskattad behandlare som alltid sätter kunden/patientens behov och i fokus.

Nya tatueringar utförs på ett eller två bröst. Till en behandling kan man även boka en refill om det sker inom 6 månader från första behandlingen. Endast en refill möjligt. Därefter behöver man boka för ny behandling.