FILLERS GÖTEBORG

ÅTERSKAPA VOLYM MED FILLERS GÖTEBORG

När vi åldras avtar produktionen av bindväv och hyaluronsyra vilket resulterar i att huden tappar sin elasticitet. När volymen i ansiktet minskar får ansiktet dessutom ett tröttare utseende. Som en konsekvens får man också mer rynkor och veck. Genom injektionsbehandlingar med Fillers Göteborg kan man emellertid skulptera och bygga volym.

Forskning visar att förlust av volym är största orsaken till ålderstecken. Med det i åtanke är fillers ett säkert sätt att återskapa denna volym. Därför har behandling med fillers blivit allt vanligare. Samtidigt ökar kunskapen om dess användning. Vi vet till exempel att för mycket fillers inte är bra därför att det drar till sig vätska och orsakar svullnad. Av denna anledning rekommenderar vi alltså som regel kombinationsbehandlingar med Botox och Trådlyft.

Förväxling mellan fillers och botox är vanligt. Därför är det viktigt att lära sig skillnaderna. Ett enkelt sätt att se på skillnaden är att Fillers “fyller ut” jämfört med Botox som “slappnar av” muskler.  Alltså är båda preparaten nödvändiga på sitt sätt. 

BEHANDLINGAR FILLERS GÖTEBORG

 • Hakpartiet
 • Kindbenet
 • Fillers under ögonen
 • Nasolabiala veck (Vecket mellan kind och mun)
 • Rynkor
 • Läppförstoring & Läppkonturer
 • Näskorrektioner

   

  Fillers kan användas i hela kroppen men vanligast är behandlingar i ansiktet. Beroende på vilket område man behandlar kan man använda fillers i olika tjocklekar. Alltså kan man uppnå individuella resultat utifrån kundens förutsättningar. 


SÅ GÅR DET TILL

Innan din behandling träffar du alltid din behandlare för en konsultation. Här får du möjlighet att ställa dina frågor och få mer information om lämplig behandling. Många oroar sig för smärta emellertid är behandling med fillers relativt smärtfritt. Man kan om man så önskar få bedövning på huden. Men vi behöver sällan använda det därför att behandlingen snabbt är över. Du behöver meddela oss om eventuella allergier. Däremot reagerar få på våra fillers därför att de är icke-animaliska och fria från andra tillsatser. 

Med en tunn nål så fördelar din behandlare hyaluronsyra under huden vilket i vissa fall kan upplevas obehagligt. Men det är en mycket säker och beprövad metod.

Du kommer snabbt att se resultat av din behandling med fillers. Eventuella justering görs först efter 2 veckor därför att svullnad kan uppstå direkt efter behandlingen.

MISFILL - FRAMTIDENS FILLERS

Vi letade länge efter en fillers av högsta kvalitet därför att våra kunder förtjänar det. Misfill är ett av Sydkoreas främsta fillers och är CE märkt för användning i Europa. Dessutom lever det upp till nya hårdare regelverk som infördes under 2021 i EU (MDR).

Precis som många andra fillers är det baserat på Hyaluronsyra. Däremot innehåller Misfill inga tillsatser. Vi väljer renare fillers därför att tillsatser som lidokain och manitol som finns i andra märken kan försämra resultatet. Som exempel kan det leda till mer svullnad, irritation och ojämnheter.

Vi är exklusiva distributörer av Misfill i Norden och garanterar att produkterna lever upp till gällande standard. Av denna anledning har vi också rimliga priser för både kunder och återförsäljare.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR BEHANDLING MED FILLERS

Innan du genomgår en behandling behöver du tänka på några viktiga saker. Du ska inte ha infektion eller feber. Och du ska inte ha infekterade eller inflammerade hudförändringar på området. Exempelvis ska man inte ha en aktiv herpes infektion i området därför att det kan orsaka en försämring. Vi avråder från behandling om du är gravid eller ammar eftersom det inte finns forskning gjord på fillers och graviditet.
 

Om man äter Ibuprofen, Ipren eller liknande preparat, så kan man lättare få blåmärken i injektionsområdet. När du söker till Beauty@Home kommer du att få frågor om din sjukdomshistoria. Så att behandlingen kan utföras så säkert som möjligt.

Tänk igenom vad du har för frågor och vilken effekt eller resultat du är ute efter. Fotografering kommer att ske innan och efter behandling. Vi delar såklart inte några bilder utan tillstånd. Du kommer dessutom få skriftlig information som du skall läsa och skriva under.

EFTER BEHANDLING MED FILLERS GÖTEBORG

Efter din behandling med fillers kommer du att få råd om eftervården. Eftersom du kan känna lite obehag efter behandling kan det vara värt att ta Alvedon vid behov. Det kan alltid uppstå en rodnad, svullnad eller blåmärke men dessa försvinner redan efter några dagar.

Större komplikationer är mycket ovanliga i erfarna händer, inte desto mindre finns det alltid små risker. Vi tar därför tid på oss att markera ut på ditt ansikte exakt vart vi ska spruta.

En behandling med fillers håller 6-12 månader emellertid rekommenderar vi en påfyllning ungefär 4 – 6 månader efter första behandlingen för mer hållbart resultat.

Avslutningsvis är vi på Beauty@Home är vi alla måna om dig.  Vi accepterar därför inte halvdana resultat och tar alltid tillbaka kunden vid behov. Om det är något som behöver justeras, så gör vi det inom första månaden i syfte att uppnå bästa resultat.