OM OSS


VISION

Vår vision är att erbjuda avancerade estetiska behandlingar och produkter av högsta kvalitet – under ett och samma tak.

Med fokus på kvalitet och kundnöjdhet är målsättningen att möjliggöra en trygg, personlig och stressfri upplevelse för all våra kunder.


SKÖNHETSKLINIK

Vi är en av Sveriges ledande läkarledda skönhetskliniker och lyder direkt under Hälso- och sjukvårdslagen vilket innebär att vi verkar under kraven på högsta kvalitet- och säkerhet.

Utöver vår behandlande läkare Dr Arvin Yarollahi har vi ett team av legitimerade sjuksköterskor och certifierade hud- och skönhetsterapeuter som omhändertar alla dina skönhetsbehov.

 

 

DISTRIBUTION

Vi vet hur svårt det kan vara att få ekonomin att gå ihop för små till medelstora företag. Vår målsättning är därför att alltid erbjuda produkter som håller högsta möjliga kvalitet till lägsta möjliga pris. 

Med hjälp av våra samarbetspartners i Sydkorea har vi därför valt ut fillers och PDO-trådar som lever upp till samtliga Europeiska standard (CE). Dessutom nyttjas samtliga våra produkter i vår egen praktik och går inte ut till försäljning förrän Dr Arvin är 100% nöjd med kvalitet och hållbarhet.

 

 

 

Onlineutbildningar fillers och Botox

DR.ARVIN

Leg. Läkare

Vår legitimerade läkare Dr Arvin har många års erfarenhet av att arbeta inom vården. Han är specialist inom ortopedisk kirurgi och ryggkirurgi. Inom sin specialistutbildning finns godkända tilläggs-randningar inom mjukdelskirurgi/plastikirurgi för att på ett säkert sätt kunna utföra mindre avancerade mjukdelsoperationer så som minilyft, ärrplastik och avlägsnande av större hud/mjukdelstumörer. 

Inom övre blefaroplastik är han vidareutbildad och under handledning av överläkare Anna Cardiakides Myers, överläkare inom oftalmologi. Dr Arvin är inte plastikkirurgi och utför heller inte mer avancerade plastikirurgiska ingrepp.  

Med sitt lugna och trevliga bemötande samt långa erfarenhet är målsättningen alltid att uppnå bästa resultat med minsta möjliga smärta och obehag.

Boka en kostnadsfri konsultation vid närmaste ort och låt Dr Arvin göra Dig så vacker som Du förtjänar.

ALEXANDRA

Leg. Sjuksköterska

Alexandra är specialistutbildad sjuksköterska med många års erfarenhet inom hälso- och sjukvård. 

På Beuaty@Home utför Alexandra PRP- och PRF behandlingar, estetiska injektionsbehandlingar med fillers och botox samt sklerosering av kärl. Hon är diplomerad estetisk injektionsbehandlare via Dr Arvin Academy.

Alexandra agerar även assistent vid minilyft och ögonlocksplastiker. Hennes långa erfarenhet inom sjukvården garanterar ett sterilt och säkert omhändertagande. 

Med sitt vänliga och professionella bemötande kan våra kunder känna sig mycket trygga i Alexandras händer. 

DR.SAVAS

Leg. läkare

Legitimerad läkare examinerad från Karolinska institutet och certifierad via Beauty@Home Academy. 

Dr Savas finns på vår klinik i Stockholm och erbjuder  estetiska behandlingar med fokus på ett naturligt resultat. 

Med sitt lugna och stabila handlag kan du känna dig trygg med att få bästa möjliga resultat.

NORA

Hudterapuet

Nora är CIDESCO-certifierad hudterapeut med utbildning via Gildaskolan. Hon är dessutom medlem i Svenska Hudterapeuters Riksförbund (SHR).

På Beauty@Home utför Nora traditionella ansiktsbehandlingar, microneedling, PRX-T33, lash lift, vaxning och massage.

Med sin ödmjuka och vänliga bemötande samt goda kunskap inom hud- och kroppsvård kan du alltid förvänta dig att bli väl omhändertagen av Nora.

 

DR.REZA

Leg. Läkare

Dr Reza är legitimerad läkare och specialist inom ortopedi och proteskirurgi. Han är certifierad estetisk behandlare via Beauty@Home Academy med särskild inriktning Trådlyft.

Med sina många år inom hälso- och sjukvård har Dr Reza ett säkerhetstänk som garanterar kunderna ett tryggt omhändertagande.

Dr Reza är det självklara valet för dig som vill genomgå estetiska behandlingar i Trollhättan och Göteborg.

Våra KLINIKEr

Beauty@Home finns på Storgatan 26 i Trollhättan, Sankt Göransgatan 76 i Stockholm och Sveagatan 14 i Göteborg. Varje kund är speciell för oss på Beauty at Home. Vi vill därför att alla får en upplevelse utifrån egna behov och önskemål.

Välkommen!

TROLLHÄTTAN

STOCKHOLM