OM OSS


VISION

Vår vision är att erbjuda avancerade estetiska behandlingar och produkter av högsta kvalitet – under ett och samma tak.

Med fokus på kvalitet och kundnöjdhet är målsättningen att möjliggöra en trygg, personlig och stressfri upplevelse för all våra kunder.


SKÖNHETSKLINIK

Vi är en av Sveriges ledande läkarledda skönhetskliniker och lyder direkt under Hälso- och sjukvårdslagen vilket innebär att vi verkar under kraven på högsta kvalitet- och säkerhet.

Utöver vår behandlande läkare Dr Arvin Yarollahi har vi ett team av legitimerade sjuksköterskor och certifierade hud- och skönhetsterapeuter som omhändertar alla dina skönhetsbehov.

 

 

DISTRIBUTION

Vi vet hur svårt det kan vara att få ekonomin att gå ihop för små till medelstora företag. Vår målsättning är därför att alltid erbjuda produkter som håller högsta möjliga kvalitet till lägsta möjliga pris. 

Med hjälp av våra samarbetspartners i Sydkorea har vi därför valt ut fillers och PDO-trådar som lever upp till samtliga Europeiska standard (CE). Dessutom nyttjas samtliga våra produkter i vår egen praktik och går inte ut till försäljning förrän Dr Arvin är 100% nöjd med kvalitet och hållbarhet.

 

 

 

Onlineutbildningar fillers och Botox

DR.ARVIN

Leg. Läkare

Vår legitimerade läkare Dr Arvin har många års erfarenhet av att arbeta inom vården. Han är specialist inom ortopedisk kirurgi och ryggkirurgi.

Avseende ögonlocksplastiker är Dr Arvin utbildad och under handledning av Dr Cardiakides Myers, överläkare i oftalmologi.

Med sitt lugna och trevliga bemötande samt långa erfarenhet är målsättningen alltid att uppnå bästa resultat med minsta möjliga smärta och obehag.

Boka en kostnadsfri konsultation vid närmaste ort och låt Dr Arvin göra Dig så vacker som Du förtjänar.

ALEXANDRA

Leg. Sjuksköterska

Alexandra är specialistutbildad sjuksköterska med många års erfarenhet inom hälso- och sjukvård. 

På Beuaty@Home utför Alexandra PRP- och PRF behandlingar, estetiska injektionsbehandlingar med fillers och botox samt sklerosering av kärl. Hon är diplomerad estetisk injektionsbehandlare via Beauty@Home Academy.

Med sitt vänliga och professionella bemötande kan våra kunder känna sig mycket trygga i Alexandras händer. 

SANNA

Leg. Sjuksköterska

Sanna är legitimerad sjuksköterska och certifierad estetisk behandlare via Beauty@Home Academy. Hon är särskilt inriktad mot fillers, botox, trådlyft, sklerosering av åderbråck och Belkyra. 

Med sin trevliga och ödmjuka inställning till sina kunder är Sanna en mycket väl omtyckt estetisk behandlare.

Sanna är det självklara valet för dig som vill genomgå estetiska behandlingar i Göteborg och Trollhättan.

DAINA

Hudterapeut

Daina är CIDESCO-certifierad hudterapeut med utbildning via Elisabethskolan. Hon är dessutom medlem i Svenska Hudterapeuters Riksförbund (SHR).

På Beauty@Home utför Daina traditionella ansiktsbehandlingar, microneedling, PRX-T33, lash lift, vaxning och massage.

Med sin ödmjuka och vänliga bemötande samt goda kunskap inom hud- och kroppsvård kan du alltid förvänta dig att bli väl omhändertagen av Daina.

 

ULRIKA

Undersköterska

Ulrika har lång erfarenhet inom hälso- och sjukvård främst inom intensivvården. Denna kunskap är en viktig tillgång hos på Beauty@Home där hon främst ansvarar för mottagningsarbetet i Trollhättan samt assisterar vid mottagningsoperationer.

Ulrikas är dessutom en mycket varm och ödmjuk person som alltid får patienter som besöker att känna sig välkomna. 

LIV

Undersköterska

Liv är utbildad specialist undersköterska inom intensivvård och operation. Hon har många års erfarenhet inom hälso- och sjukvård främst inom intensivvården.

På Beauty@Home är Liv operationsassistent vid ögonlocksoperationer samt kvalitetsansvarig avseende hygien- och sterilhantering. 

Med sitt lugn, trygga och vänliga personlighet kan våra patienter alltid förvänta sig bästa möjliga omhändertagande och bemötande av Liv.

Våra KLINIKEr

Beauty@Home finns på Föreningsgatan 10B i Trollhättan och Södra Allégatan 1 i Göteborg. Varje kund är speciell för oss på Beauty@Home. Vi vill därför att alla får en upplevelse utifrån egna behov och önskemål.

Välkommen!

TROLLHÄTTAN

GÖTEBORG