OM OSS


VISION

Vår vision är att erbjuda avancerade estetiska behandlingar och produkter av högsta kvalitet – under ett och samma tak.

Med fokus på kvalitet och kundnöjdhet är målsättningen att möjliggöra en trygg, personlig och stressfri upplevelse för all våra kunder.


SKÖNHETSKLINIK

Vi är en av Sveriges ledande läkarledda skönhetskliniker och lyder direkt under Hälso- och sjukvårdslagen vilket innebär att vi verkar under kraven på högsta kvalitet- och säkerhet.

Utöver vår behandlande läkare Dr Arvin Yarollahi har vi ett team av legitimerade sjuksköterskor och certifierade hud- och skönhetsterapeuter som omhändertar alla dina skönhetsbehov.

 

 

DISTRIBUTION

Vi vet hur svårt det kan vara att få ekonomin att gå ihop för små till medelstora företag. Vår målsättning är därför att alltid erbjuda produkter som håller högsta möjliga kvalitet till lägsta möjliga pris. 

Med hjälp av våra samarbetspartners i Sydkorea har vi därför valt ut fillers och PDO-trådar som lever upp till samtliga Europeiska standard (CE). Dessutom nyttjas samtliga våra produkter i vår egen praktik och går inte ut till försäljning förrän Dr Arvin är 100% nöjd med kvalitet och hållbarhet.

 

 

 

Onlineutbildningar fillers och Botox

DR.ARVIN

Leg. Läkare

Vår legitimerade läkare Dr Arvin har många års erfarenhet av att arbeta inom vården. Han är specialist inom ortopedisk kirurgi och ryggkirurgi.

Avseende ögonlocksplastiker är Dr Arvin utbildad och under handledning av Dr Cardiakides Myers, överläkare i oftalmologi.

Med sitt lugna och trevliga bemötande samt långa erfarenhet är målsättningen alltid att uppnå bästa resultat med minsta möjliga smärta och obehag.

Boka en kostnadsfri konsultation vid närmaste ort och låt Dr Arvin göra Dig så vacker som Du förtjänar.

DR FAYEQA

Plastikkirurg

Dr Fayeq har lång erfarenhet av plastikkirurgi med inriktning bröstkirurgi, buk- arm och lårplastiker, fettsugning, öronplastiker samt ögonlocksplastiker.

Hon har tidigare arbetat i Dubai, tjänstgjort på Art Clinic i Göteborg och senast på Bröstkirurgiska kliniken på Uddevalla Sjukhus.

Med sin ödmjuka framtoning och långa erfarenhet kan våra kunder känna sig trygga i Dr Fayeqas händer.

 

ALEXANDRA

Leg. Sjuksköterska

Alexandra är specialistutbildad sjuksköterska med många års erfarenhet inom hälso- och sjukvård. 

På Beuaty@Home utför Alexandra PRP- och PRF behandlingar, estetiska injektionsbehandlingar med fillers och botox samt sklerosering av kärl. Hon är diplomerad estetisk injektionsbehandlare via Beauty@Home Academy.

Med sitt vänliga och professionella bemötande kan våra kunder känna sig mycket trygga i Alexandras händer. 

DR MAHA

Leg. Läkare

Dr Maha är legitimerad läkare med lång erfarenhet av estetiska behandlingar mer specifikt med Botox, Fillers, PRP och skinboosters.

Vi är väldigt glada att Dr Maha väljer att bli en del i teamet på Beauty@Home i Trollhättan.

Hon är en mycket ödmjuk och kompetent estetisk behandlare och dessutom specialist inom dermatologi (hudläkare).

SANNA

Leg. Sjuksköterska

Sanna är legitimerad sjuksköterska och certifierad estetisk behandlare via Beauty@Home Academy. Hon är särskilt inriktad mot fillers, botox, trådlyft, sklerosering av åderbråck och Belkyra. 

Med sin trevliga och ödmjuka inställning till sina kunder är Sanna en mycket väl omtyckt estetisk behandlare.

Sanna är det självklara valet för dig som vill genomgå estetiska behandlingar i Göteborg och Trollhättan.

SANDRA

Leg. Sjuksköterska

Sandra är legitimerad sjuksköterska och certifierad injektionsbehandlare med flera års erfarenhet av injektionsbehandlingar.

På Beauty@Home utför Sandra samtliga injektionsbehandlingar liksom Botulinum toxin, Fillers, PDRN skinboost, Ejal 40 antiaging m.m 

Med sin ödmjuka och vänliga bemötande samt goda kunskap inom estetiska behandlingar kan du alltid förvänta dig att bli väl omhändertagen av Sandra.

 

ULRIKA

Undersköterska

ELINOR

Undersköterska

ERIKA

Operationssjuksköterska

ELLA

Receptionist

ÅSA

Receptionist

Våra KLINIKEr

Beauty@Home finns på Föreningsgatan 10B i Trollhättan och Södra Allégatan 1 i Göteborg. Varje kund är speciell för oss på Beauty@Home. Vi vill därför att alla får en upplevelse utifrån egna behov och önskemål.

Välkommen!

TROLLHÄTTAN

GÖTEBORG