Om oss


VISION

Vår vision är att erbjuda avancerade estetiska behandlingar och produkter av högsta kvalitet – under ett och samma tak.

Med fokus på kvalitet och kundnöjdhet är målsättningen att möjliggöra en trygg, personlig och stressfri upplevelse för all våra kunder.


SKÖNHETSKLINIK

Vi är en av Sveriges ledande läkarledda skönhetskliniker och lyder direkt under Hälso- och sjukvårdslagen vilket innebär att vi verkar under kraven på högsta kvalitet- och säkerhet.

Utöver vår behandlande läkare Dr Arvin Yarollahi har vi ett team av legitimerade sjuksköterskor och certifierade hud- och skönhetsterapeuter som omhändertar alla dina skönhetsbehov.

 

 

DISTRIBUTION

Vi vet hur svårt det kan vara att få ekonomin att gå ihop för små till medelstora företag. Vår målsättning är därför att alltid erbjuda produkter som håller högsta möjliga kvalitet till lägsta möjliga pris. 

Med hjälp av våra samarbetspartners i Sydkorea har vi därför valt ut fillers och PDO-trådar som lever upp till samtliga Europeiska standard (CE). Dessutom nyttjas samtliga våra produkter i vår egen praktik och går inte ut till försäljning förrän Dr Arvin är 100% nöjd med kvalitet och hållbarhet.

 

 

 

Trådlyft Göteborg stockholm

DR.ARVIN

Leg. Läkare

Vår legitimerade läkare Dr Arvin har många års erfarenhet av att arbeta inom vården och är certifierad estetisk behandlare via Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige (REBS).

Med sitt lugna och trevliga bemötande samt långa erfarenhet är målsättningen alltid att uppnå bästa resultat med minsta möjliga smärta och obehag.

Dr Arvin har utöver kliniken i Trollhättan ett etablerat samarbete med Studio Marilyn i Göteborg.

Boka en kostnadsfri konsultation vid närmaste ort och låt Dr Arvin göra Dig så vacker som Du förtjänar!

ANNICA STRÖMBERG

Certifierad make-up artist, lingerist (kosmetisk tatuerare) & mikropigmentolog

Vår behandlande skönhetsterapeut Annica Strömberg är certifierad lingerist (kosmetisk tatuerare) med lång erfarenhet av re-pigmentering. Hon har genomgått vidareutbildning i avancerad medicinsk tatuering i England via Finishing Touches Group som är ett av Storbritanniens ledande utbildningscentra.

Annica är dessutom prisbelönt guld- och silvermedaljör i EM, SM och VM inom fransförlängningar. Hon har ett estetiskt handlag som enligt oss gör henne till en av Sveriges bästa kosmetiska behandlare.

På Beauty@Home erbjuder vi alltid behandlingar av högsta kvalitet. Hos oss erbjuder Annica kosmetisk tatuering med fokus på ögonbryn och eyeliner samt medicinsk tatuering av vårtgårdar efter bröstcanceroperationer.

Annica lever upp till högsta standard vad gäller hygien, patient/kundbemötande och kunskap. Hon är dessutom en mycket uppskattad behandlare som alltid sätter kunden/patientens behov i fokus.

 
Ansiktsbehandling Trollhättan Uddevalla

MARIA JÖNSSON

Hudterapeut

Vår hudterapeut Maria Jönsson är CIDESCO-diplomerad och medlem i Svenska Hudterapeuters Riksförbund. Hon har genomgått sin utbildning via Gilda skolan och är certifierad Plasma pen-behandlare via Dr Arvin Academy.  

Maria är en genuint varm person som omhändertar alla sina kunder på ett proffesionellt sätt.  

På Beuaty@Home är målsättningen att utöver våra avancerade estetiska behandlingar också erbjuda traditionell hud- och kroppsvård. Maria kommer därför kunna erbjuda våra kunder allt från ansiktsbehandlingar med produkter från Dermalogica, Massage, Microneedling, Nålfri kollagenbooster PRX-T33, Plasma pen, och Lash lift.


Galleri

Vår huvudklinik finns på Storgatan 26 i Trollhättan men Dr Arvin besöker även regelbundet Studio Marilyn i Göteborg på Sveagatan 14. Här har vi möjlighet att ta emot Dig efter sedvanlig tidbokning. Varje kund är speciell för oss på Beauty at Home. Vi vill därför att alla får en upplevelse utifrån egna behov och önskemål.

Välkommen!