Köpvillkor

avbokningar

Vid avbokningar utan föregående information från kunden är vår policy att avsluta kunden på kliniken. 

 
På grund av hög efterfråga på tider till Minilyft, Ögonlocksoperationer och Trådlyft behöver avbokningar som görs senast 4 veckor från din bekräftade tid styrkas med giltigt skäl och/eller läkarintyg. Kunder som avbokar sin tid inom ovan angiven tidsram utan läkarintyg eller tillräckligt giltigt skäl kan komma att förlora sin möjlighet att boka en ny tid hos oss.

Vi respekterar våra kunders tid och kräver detsamma i gengäld. 

LEVERANS

Fraktkostnader

Beauty@Home erbjuder kostnadsfri frakt inom Sverige. För beställningar från Finland, Danmark och Norge tillkommer fraktkostnad motsvarande 400 SEK.

Leveranstid

Vi kan aldrig garantera exakta leverenstider men vi gör allt vi kan för att varorna ska levereras så snabbt som möjligt. Om varor finns på lager ska de nå kunden inom 2-4 helgfria vardagar. Säljaren tar inte ansvar för förseningar orsakade av fraktfirman.

Restnoterade varor och specialbeställningar kan dröja allt ifrån 1-5 veckor och beror helt och hållet på hur snabbt våra leverantörer kan producera och sända varorna. Vi ber därför våra kunder att ha god framförhållning och planera sina beställningar så att man inte riskerar stå utan produkter.

Det är alltid upp till kunden att förse oss med korrekt leveransadress och information som möjliggör transport på ett snabbt och smidigt sätt. 

retur

Köpet kan ej hävas av köparen, även om köparen ej hämtar ut leveransen, eller vägrar ta emot leveransen av de beställda varorna. Varorna kommer då gå i retur till säljarens lager i Trollhättan, där de finns för hämtning av köparen som även äger rätt att anlita ett eget ombud såsom DHL eller Fed-Ex eller annan fraktfirma att hämta köparens beställda varor.

OBS! Vi tar inte ansvar för förlorade intäkter på grund av försenade leveranser! Var ute i god tid!

Ångerrätt

Så snart kunden lagt sin beställning så är den bindande. Ångerrätt gäller ej företag och är endast lagstadgad för privata konsumenter. Så vänligen fundera först och beställ sedan. Inte tvärtom.

Dataskyddsinformation

Se vår integritetspolicy och information om cookies här.

“För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.”  

Jurisdiction laws sweden, denmark, norway and finland

Beauty@Home adheres to and is bound to legal jurisdiction in Sweden, Denmark, Norway and Finland as regards to the products which are on sale on this website.