ÖGONLOCKSLYFT UTAN KIRURGI BLIR TILL VERKLIGHET!

ÖGONLOCKSOPERATION (ÖGONLOCKSPLASTIK)

Ögonlockslyft utan kirurgi låter för bra för att vara sant! Men med Plasma Pen IQ kan man genom små ytliga brännpunkter dra samman hud och slippa kniven.

Många lider av tunga ögonlock på grund av överflödig hud på ögonlocken. Hittills har behandlingsalternativen varit få men så fick jag upp ögonen för en revolutionerande behandlingsmetod – Plasma Pen.

Med Plasma pen IQ bränner man huden kontrollerat i punkter i och runt överflödigt hud. När det sedan läker drar huden ihop sig och blir stramare. Brännpunkterna är så ytliga att man undviker långvariga ärr-problematik. Så enkelt men så effektivt. Och bäst av allt är att man slipper genomgå kirurgi!

SAFETY FIRST

För mig går säkerheten alltid först och jag letade noga efter rätt apparatur. För medicin tekniska produkter behöver CE märkningen (europeisk kvalitetsstämpel) alltid stämma med vad produkten är ämnad för. Plasma Pen IQ är en av få apparater som har CE märkning klass 2b för medicin teknisk användning (läs mer om CE-märkning). Därför också en självklarhet för mig att köpa in just denna apparat!

Ögonlockslyft utan kirurgi

VINKA HEJDÅ TILL RYNKOR OCH SLAPP HUD

Utöver ögonlockslyft utan kirurgi kan Plasma Pen IQ användas överallt där överskottshud innebär ett problem. Påsar under ögonen, ytliga rynkor som fillers och botox med svårighet kommer åt i ansiktet, rökrynkor runt munnen och bristningar runt buken. Till och med akne ärr och pigment fläckar behandlas med fördel med denna metod. Bäst av allt är att behandlingen ger långvarig effekt och kräver inte att man uppehåller det med återkommande behandlingar. Se priser och behandlingsområden här.

Det finns många olika behandlingsalternativ att välja på därute. Med tillägget av Plasma Pen IQ känner jag nu att min verktygslåda innehåller alla verktyg jag behöver för att hjälpa mina kunder nå fantastiska resultat.