Videos

Trådlyft

Det bästa med trådlyft är kundernas reaktioner på resultaten. Här är ett antal exempel efter några av Dr Arvins senaste behandlingar: ”å herregud! Jag kan se min käklinje igen efter flera flera år!Tack!!”Är supernöjd! Så bra känsla att nypa runt käklinjen och knappt få tag i något””Menar du verkligen att det var så jag såg ut innan??Vilken skillnad!” (Reaktionen när Dr Arvin visar före-efterbilder 2v efter behandlingen för kunden) 

Boka en kostnadsfri konsultation och låt Dr Arvin undersöka vad som är möjligt att åstadkomma för just dig. www.beautyathome.se 

Tear through

Många lider av trötta ögon redan från tidig ålder. Av olika skäl tappar man volym vilket bidrar till hålighet eller påsar som är svåra att dölja. Här behandlar Dr Arvin en kund med fillers under ögonen s.k. Tearthrough. Han bygger volym under ögat med trubbig nål via endast ett instickshål! Som ni ser utan smärta!

Microneedling

Strama upp och få fräschare hud med microneedling som är modern till alla ansiktsbehandlingar! Med små nålar trycker man in hyaluronsyra genom huden och återfuktar den samtidigt som man skapar inflammation som skapar kollagen och tightare hud. Bättre kan det inte blir! Kontakta oss

Trådlyft

Dr Arvin performs treatment with V-soft threadlift. The Barb-thread allows for the necessary lift and is so crucial for a healthier and more youthful look.

Botox

Med hjälp av botox kan du avlasta muskler i pannan och motverka sättningar och permanenta rynkor och linjer.

Makeover

KVALITET – KUNDNÖJDHET – RESULTAT

• Dr Arvin träffade denna kund för ca 9 månader sedan. Resultatet ni ser på filmen var inget som uppnåddes efter första behandlingen utan har krävt ett antal konsultationer, noggrant utvalda behandlingar och flertalet uppföljningar.

• Vårt koncept bygger på en mer personlig relation med våra kunder som inte bara instiftar trygghet hos kunden. Det skapar också det förtroende och tålamod som krävs från kundens sida för att invänta det slutgiltiga resultatet.

• De som en gång behandlats av Dr Arvin vet att han är noggrann, har ett öga för detaljer och tar hand om sina kunder. 

HyaFilia

HyaFilia Fillers – Dr Arvin är exklusiv distributör i Sverige.

Ögonbrynslyft med [Botox], [Trådlyft] och [Kosmetisk Tatuering] - (tutorial för kund och behandlare)

Idag ska vi prata om Ögonbryn, ögonbrynslyft eller browlift! Läckra ögonbryn är ett av det finaste som finns. Men också ett av det svåraste att åstadkomma estetiskt. Därför tänkte Dr Arvin spendera några minuter att prata om fallgroparna, hur han gör och vad man ska tänka på innan man går vidare med en sådan behandling!

Fillers i Läppar - [Läppförstoring] - (för mycket fillers och vad man kan göra åt det)

Idag ska vi prata läppar och fillers. Vem vill inte ha vackra, fylliga och oemotståndliga läppar? Jag vill ha det. Jag vill ha det för alla mina kunder och det ska vara naturligt och vackert. Men idag går allt för många med allt för mycket fillers i sina läppar. Så det är dags att prata om varför det är skadligt och hur vi ska undvika det.

Trådlyft [Lurad!] - (4 tips för att undvika bli besviken med resultatet!)