PDRN SKINBOOST

ÖKAD VOLYM OCH SPÄNST MED PDRN SKINBOOST

PDRN Skinboost är den första  injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten utan bindningsmedel som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Produkten har en hög koncentration av hyaluronsyra. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

PDRN Skinboost ger utmärkta resultat när den används som enda behandling och kan också kombineras med andra estetiska behandlingar som t.ex trådlyft.

SÅ FUNGERAR PDRN SKINBOOST

Eftersom PDRN är en stabiliserad produkt finns den kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av Hyaluronsyra.

Den här processen ger tydliga, positiva effekter på vävnaden. Eftersom PDRN har den här uppstramande/lyftande effekten på vävnaden vore det fel att påstå att den bara är en hudbooster.

Det finns många egenskaper som gör PDRN unik i förhållande till allt annat som finns på marknaden just nu. Den innehåller inte BDDE (bindningsmedel).

Trots den höga halten av HA har den enligt kliniska studier låg inflammatorisk profil samtidigt som den främjar läkning. För att helt förstå det här nya konceptet inom anti-aging-medicin måste vi ta en titt på tekniken.

FÖRDELAR MED PDRN

PDRN har en sammansättning som minskar reaktionerna som annars orsakar inflammation, svullnad och smärta. Detta leder till bättre patient/kundkomfort samtidigt som huden också återfuktas.

PDRN bidrar även till en lyftande effekt, genom att skapa ett stabilt lager av hyaluronsyra i underhuden så att volymen ökar.

En annan fördel med PDRN är att det aktiverar byggstenarna i huden som ger ökat uttryck av kollagen och elastin som är avgörande för hudens elasticitet.