PRP & PRF
TROLLHÄTTAN OCH UDDEVALLA

PRP & PRF - 100% NATURLIG HÅR- OCH HUDBOOST

Många har hört talas om vampyrbehandlingen där man tar blod från armen, tar bort dom röda blodkropparna och sprutar tillbaka den näringsrika plasma för att boost läkning, kollagen och motverka håravfall. Men få vet exakt hur det fungerar och varför behandlingen är så populär. 

SÅ GÅR DET TILL

PRF (platelet rich fibrin) är en vidareutveckling av föregångaren PRP (platelet rich plasma). I många år har PRP använts i skönhetsbranschen som ett 100% naturligt sätt att uppnå friskare och mer levande hud, motverka hårbortfall och boosta kollagen.

Genom att dra kundens egna blod och centrifugera den (cirkulera blodet i en apparat med mycket höga varvtal), separeras de röda blodplättarna från den näringsrika plasman.

Plasman sprutas sedan tillbaka under huden i områden som man önskar föryngra samt boosta de byggstenar som ger hudföryngring och stimulerar till håråterväxt.

VETENSKAPLIGT ERKÄND METOD

Inom sjukvården och specifikt ortopedi används som exempel PRP och på senare tid och PRF för att hämma inflammation i leder och mjukdelar. Det är en välbeprövad behandling mot begynnande artros i knäled, tennisarmbåge och andra ledbandsinflammationer.

VI KOMBINERAR ALLTID PRP OCH PRF

Skillnaden mellan PRP och PRF är hastigheten som blodet centrifugeras. PRF centrifugeras långsammare och kortare tid vilket bevarar stamceller och fler näringsämnen. Detta resulterar i bättre och mer hållbart resultat.

På Beauty@Home väljer vi alltid metoder vi vet kommer att ge de resultat som våra kunder önskar.

För dig som lider av håravfall, kvinna som man, rekommenderar vi därför av Dr Arvin särskilt framtaget protokoll som vår erfarenhet har visat fungera.

Önskar du en naturlig boost av näringsämnen som stamceller, fibrin och tillväxtfaktorer under huden kan vi garantera att din hud får en boost av vår PRP/PRF-protokoll.