TRÅDLYFT GÖTEBORG

Trådlyft Göteborg

TRÅDLYFT GÖTEBORG

Detta är ett modernt och säkert alternativ till plastkirurgi. Efter en behandling med Trådlyft slipper du ärr och lång återhämtningstid. Samtidigt får du utmärkta estetiska resultat för Trådlyft Göteborg.

Det behandlade området kan för vissa kännas svullet direkt efter behandlingen. Många kan dock återgå till sitt jobb och vardagliga sysslor direkt efter behandlingen med Trådlyft Göteborg.

Tunna trådar med och utan hullingar förs in i huden för att sedan lyfta antingen hela ansiktet eller önskade områden. Det är ett helt ofarligt ingrepp.

De tunna trådarna lyfter huden och ökar hudens elasticitet. Trådarna som förs in i huden är tillverkade av det vävnadsvänliga ämnet polydioxanon (PDO). PDO trådar Göteborg är väl kända inom den medicinska branschen, och används inom kirurgi för att sy i inre organ. Se denna video om vad du ska tänka på inför en behandling.

En behandling med Trådlyft ska endast utföras av legitimerade läkare eller sjuksköterska. PDO trådar Göteborg.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

En behandling med Trådlyft går fort. Oftast behövs inte mer än 45 minuter för att förbättra ditt utseende avsevärt. Bara en del av resultatet syns direkt efter utförandet. Därför kommer du även under 2 till 6 månaderna efter behandlingen se skillnad.

Hållbarhetstiden är normalt upp till 24 månader, men ålder och livsstil med t.ex. rökning eller mycket intensiv träning, är sådana faktorer som kan förkorta hållbarhetstiden. Genom att göra en ny behandling med Trådlyft, en så kallad ”touch up” efter 9 månader, så ökar hållbarheten  avsevärt för Trådlyft Göteborg.

Läs denna blogginlägg för mer ingående information om Trådlyft.

Undvik intensiv träning som löpning och tunga lyft i 3 veckor

Försök sova på rygg första 3 veckorna 

Undvik ansiktsbehandlingar eller ansiktsmassage första 3 veckorna efter ingreppet

Trådlyft Göteborg
Trådlyft Göteborg

EFTER BEHANDLING MED TRÅDLYFT

Efter din behandling med Trådlyft kommer du att få råd för tiden närmast efteråt. Du kan känna lite obehag efter behandling och det kan uppstå en rodnad, svullnad eller blåmärke. Vanligen försvinner detta efter några dagar, upp till 1–2 veckor.

Större komplikationer är mycket ovanliga i erfarna händer, men det finns alltid en mycket liten risk för blödning och infektion. Vi tar därför tid på oss att markera ut på ditt ansikte exakt vart vi föra in trådarna. Läs mer om kombinationsbehandling med Fettminskande injektioner. Trådlyft Göteborg.

Behandlingar utförs i Göteborg av Dr Arvin. Utbildningar hålls i Trollhättan endast.

 

TRÅDLYFT GER NATURLIGA RESULTAT

Vill uppnå naturliga resultat med estetiska behandlingar och önskar ett ansiktslyft utan att genomgå kirurgiska ingrepp? Då kommer du tycka att trådlyft är ett intressant alternativ för dig!

Jag har genom åren behandlat hundratals kunder som varit supernöjda med sina resultat och nyligen intervjuades jag i dagstidningen TTELA om skönhetsbranschen och mer specifikt om trådlyft. 

När du läst detta blogginlägg kommer du att få goda kunskaper i samtliga aspekter av trådlyft och om det kan vara ett passande behandlingsalternativ för just dig.

Trådlyft är ett av våra mest populära behandlingsalternativ då det kommer till att föryngra och strama upp hud. Tack vare ständig produktutveckling har kvaliteten förbättrats.

Dessutom har större medvetenhet bland kunder bidragit till att icke-legitimerade behandlare valts bort till förmån för legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal.

 
Trådlyft Göteborg
Trådlyft Göteborg

TRÅDLYFT SKAPAR ETT ANSIKTSLYFT UTAN KIRURGISKA INGREPP

Ni som följt mig ett tag vet att ”Less is more” är ett av mina återkommande statements. Detta bygger på samma princip då kirurgens ledstjärna alltid är att oskuret i första hand är bäst. 

Och eftersom goda resultat till stor del idag går att uppnå utan att ta i med kniven så förordar jag att man tar små steg och inte utsätter sig för allt för stora ingrepp.

Först och främst är en behandling med Trådlyft inte tidskrävande. Det tar oftast inte mer än 45 minuter för att förbättra ditt utseende avsevärt. Därtill syns resultatet direkt efter utförandet. Och det bästa av allt är att resultatet förbättras över tid. Du kommer märka hur din hud känns mer och mer stram och fyllig med tiden.
 
Hållbarhetstiden är normalt upp till 24 månader, men ålder och livsstil med t.ex. rökning eller mycket intensiv träning kan förkorta denna tid. Genom att göra en ny behandling med Trådlyft, en så kallad ”touch up” efter 9 månader, så ökar hållbarheten för resultatet avsevärt.