ALLT DU BEHÖVER VETA OM TRÅDLYFT – BEHANDLINGEN SOM SKAPAR ETT ANSIKTSLYFT OCH STRAMAR UPP (2021)

Trådlyft

TRÅDLYFT GER NATURLIGA RESULTAT

Vill uppnå naturliga resultat med estetiska behandlingar och önskar ett ansiktslyft utan att genomgå kirurgiska ingrepp? Då kommer du tycka att trådlyft är ett intressant alternativ för dig!

Jag har genom åren behandlat hundratals kunder som varit supernöjda med sina resultat och nyligen intervjuades jag i dagstidningen TTELA om skönhetsbranschen och mer specifikt om trådlyft. 

När du läst detta blogginlägg kommer du att få goda kunskaper i samtliga aspekter av trådlyft och om det kan vara ett passande behandlingsalternativ för just dig.

TRÅDLYFT ÖKAR I POPULARITET OCH ÄR HÄR FÖR ATT STANNA

Trådlyft är ett av våra mest populära behandlingsalternativ då det kommer till att föryngra och strama upp hud. Tack vare ständig produktutveckling har kvaliteten förbättrats.

Dessutom har större medvetenhet bland kunder bidragit till att icke-legitimerade behandlare valts bort till förmån för legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal.

 

Trådlyft

TRÅDLYFT SKAPAR ETT ANSIKTSLYFT UTAN KIRURGISKA INGREPP

Ni som följt mig ett tag vet att ”Less is more” är ett av mina återkommande statements. Detta bygger på samma princip då kirurgens ledstjärna alltid är att oskuret i första hand är bäst. 

Och eftersom goda resultat till stor del idag går att uppnå utan att ta i med kniven så förordar jag att man tar små steg och inte utsätter sig för allt för stora ingrepp.

Först och främst är en behandling med Trådlyft inte tidskrävande. Det tar oftast inte mer än 45 minuter för att förbättra ditt utseende avsevärt. Därtill syns resultatet direkt efter utförandet. Och det bästa av allt är att resultatet förbättras över tid. Du kommer märka hur din hud känns mer och mer stram och fyllig med tiden.
 
Hållbarhetstiden är normalt upp till 24 månader, men ålder och livsstil med t.ex. rökning eller mycket intensiv träning kan förkorta denna tid. Genom att göra en ny behandling med Trådlyft, en så kallad ”touch up” efter 9 månader, så ökar hållbarheten för resultatet avsevärt. 

MED TRÅDLYFT KAN DU FÖRYNGRA OCH STRAMA UPP DIN HUD

Samtidigt förebygger det åldersrelaterad kollagenförlust. Vanliga användningsområden är kind, käklinje, hakpartiet/dubbelhaka, mage och överarmar. 

Det går också att använda för områden med större andel underhudsfett. Men då måste det kombineras med fettminskande injektioner. På så vis kan man skulptera fram formerna utan hängande hud.

Trådlyft Göteborg stockholm

UPPNÅ ETT ANSIKTSLYFT MED NATURLIGA RESULTAT

I första hand brukar jag rekommendera trådlyft ansiktslyft för den som önskar naturliga men märkbara resultat. I andra hand en kombination av måttlig mängd fillers och trådlyft vilket oftast ger bäst resultat. 

Trådarna tas upp av kroppen inom 9-10 månader och genererar kroppseget kollagen och elastin. Resultatet kan därför förväntas hålla i ca 2 år. Själva ingreppet tar inte mer än 45 minuter

ÄR TRÅDLYFT ETT BEHANDLINGSALTERNATIV FÖR DIG?

Den typiske kandidaten för trådlyft är allt emellan 30-60 så det hela beror snarare på hudkvalitet än ålder. För bäst resultat ska det finnas tillräckligt med elasticitet kvar i huden för trådarna att kunna arbeta utan allt för stor påfrestning. 

För mycket underhudsfett resulterar i sämre men alla som får trådar kan dra nytta av kollagenboosten som sker.

Tidigare sjukdomshistorik är en viktigt faktor, framförallt om man av inflammatoriska (reumatism). Samma sak gäller andra så kallade autoimmuna sjukdomar (sjukdomar där kroppens egna immunsystem orsakar överkänslighet och inflammation). Här finns risk att trådarna orsakar svullnad och stötts bort.

Därtill måste man förstå att trådlyft inte ersätter kirurgiskt ansiktslyft så är man ute efter att markant ändra sitt utseende är trådlyft inte det rätta valet. 

Trådlyft ska snarare ses som en behandling som bromsar hudens åldrande, stramar upp trött hud och skapar lyster och elasticitet långsiktigt och med mer naturliga resultat.

Jag gör alltid en individuell bedömning och föreslår då bästa behandlingsalternativ för den enskilde kunden.

trådlyft ansiktslyft

”INGREPPET: LYFTER ANSIKTET MED KIRURGISKA TRÅDAR”

Här följer ett utdrag från artikeln i TTELA:

Det händer mycket inom skönhetsbranschen just nu. Nya alternativa metoder till plastikkirurgi börjar ta mera plats på marknaden. TTELA var med på en behandling med en av de nya metoderna – trådlyft.

Tove Wellrath Hasslebäck från Uddevalla är hudterapeut och valde att testa den nya metoden trådlyft efter en rekommendation.

Hon är på återbesök hos Arvin Yarollahi, eller doktor Arvin som han oftast kallas, vars företag Beauty at home har en lokal på en frisörsalong i Trollhättan. Det första ingreppet med trådlyft gjordes för en tid sedan och nu är hon på plats för en justering som alltid ingår.

För ett otränat öga ser hon helt naturlig ut före ingreppet och det går inte att skönja att några ingrepp har gjorts. Efteråt märks lite svullnad längs kinderna.

LITE NERVÖS

– Första gången var jag lite nervös. Men det kändes lugnt och stabilt och det var helt smärtfritt. Det enda som märktes efter mitt första besök var lite blåmärken. Det här med säkerhet är jätteviktigt och jag känner mig trygg med doktor Arvin, förklarar Tove Wellrath Hasslebäck.

Första ingreppet tar cirka en timme och kostar från 7000 kronor. 25-30 trådar förs in under huden. Återbesöket tar kanske hälften så lång tid då cirka tio trådar används.

Tove ligger och blundar i behandlingsstolen och verkar totalt avslappnad, medan Arvin jobbar på metodiskt och lugnt med lokalbedövning och med att trä in tråden under huden.

HULLING

– Man fäster tråden med en hulling i ena änden, drar lite i tråden, och fäster genom en hulling även i andra änden. Det är ofarligt och det estetiska resultatet är enligt mig utmärkt. Jag vill framhäva det naturliga och min förhoppning är att lyfta standarden och kvaliteten. Jag jobbar tillsammans med kunden tills den är nöjd.

Trådarna lyfter huden och ökar dess elasticitet. Trådarna är biologiskt nedbrytbara och används inom kirurgin för att sy inre organ. Effekten sitter i cirka två år. Vanligt är också att andra metoder kombineras med trådlyft.

Läs hela artikeln här “Ingreppet – lyfter ansiktet med kirurgiska trådar”

Trådlyft Göteborg stockholm