TRÅDLYFT GÖTEBORG STOCKHOLM

TRÅDLYFT GÖTEBORG STOCKHOLM OCH TROLLHÄTTAN

Detta är ett modernt och säkert alternativ till plastikkirurgi. Efter en behandling med Trådlyft slipper du ärr och lång återhämtning. Samtidigt får du utmärkta estetiska resultat. Trådlyft Göteborg Stockholm och Trollhättan.

Det behandlade området kan för vissa kännas svullet direkt efter behandlingen. Många kan dock återgå till sitt jobb och vardagliga sysslor direkt efter behandlingen. [Trådlyft Göteborg Stockholm]

Tunna trådar med och utan hullingar förs in i huden för att sedan lyfta antingen hela ansiktet eller önskade områden. Det är ett helt ofarligt ingrepp. Det är bevisat mycket effektivt för t.ex. mungipor, ojämn käklinje, hamsterpåsar och tear trough.

De tunna trådarna lyfter huden och ökar hudens elasticitet. Trådarna som förs in i huden är tillverkade av det vävnadsvänliga ämnet polydioxanon (PDO). PDO trådar är väl kända inom den medicinska branschen och används inom kirurgi för att sy i inre organ. Se denna video om vad du ska tänka på inför en behandling.

Trådarna är biologiskt nedbrytbara, vilket innebär att kroppen bryter ner trådarna på egen hand efter en tid. Trådarna stimulerar även hudens naturliga produktion av kollagen.

En behandling med Trådlyft ska endast utföras av legitimerade läkare eller sjuksköterska.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

En behandling med Trådlyft går fort. Oftast behövs inte mer än 45 minuter för att förbättra ditt utseende avsevärt. Bara en del av resultatet syns direkt efter utförandet. Därför kommer du även under 2 till 6 månaderna efter behandlingen se skillnad.

Hållbarhetstiden är normalt upp till 24 månader, men ålder och livsstil med t.ex. rökning eller mycket intensiv träning, är sådana faktorer som kan förkorta hållbarhetstiden. Genom att göra en ny behandling med Trådlyft, en så kallad ”touch up” efter 9 månader, så ökar hållbarheten för resultatet avsevärt.

Läs denna blogginlägg för mer ingående information om Trådlyft.

EFTER BEHANDLING MED TRÅDLYFT

Efter din behandling med Trådlyft kommer du att få råd för tiden närmast efteråt. Du kan känna lite obehag efter behandling och det kan uppstå en rodnad, svullnad eller blåmärke. Vanligen försvinner detta efter några dagar, upp till 1–2 veckor.

Större komplikationer är mycket ovanliga i erfarna händer men liksom alla ingrepp finns det alltid en mycket liten risk för blödning och infektion. Vi tar därför tid på oss att markera ut på ditt ansikte exakt vart vi föra in trådarna. 

Behandlingar utförs i Trollhättan, Stockholm och Göteborg.

Trådlyft Göteborg stockholm