TRÅDLYFT GÖTEBORG STOCKHOLM

TRÅDLYFT GÖTEBORG STOCKHOLM

Detta är ett modernt och säkert alternativ till plastkirurgi. Efter en behandling med Trådlyft slipper du ärr och lång återhämtningstid. Samtidigt får du utmärkta estetiska resultat för Trådlyft Göteborg Stockholm.

Det behandlade området kan för vissa kännas svullet direkt efter behandlingen. Många kan dock återgå till sitt jobb och vardagliga sysslor direkt efter behandlingen med Trådlyft Göteborg Stockholm.

Tunna trådar med och utan hullingar förs in i huden för att sedan lyfta antingen hela ansiktet eller önskade områden. Det är ett helt ofarligt ingrepp.

De tunna trådarna lyfter huden och ökar hudens elasticitet. Trådarna som förs in i huden är tillverkade av det vävnadsvänliga ämnet polydioxanon (PDO). PDO trådar Göteborg Stockholm är väl kända inom den medicinska branschen, och används inom kirurgi för att sy i inre organ. Se denna video om vad du ska tänka på inför en behandling.

En behandling med Trådlyft ska endast utföras av legitimerade läkare eller sjuksköterska. PDO trådar Göteborg Stockholm.

 

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

En behandling med Trådlyft går fort. Oftast behövs inte mer än 45 minuter för att förbättra ditt utseende avsevärt. Bara en del av resultatet syns direkt efter utförandet. Därför kommer du även under 2 till 6 månaderna efter behandlingen se skillnad.

Hållbarhetstiden är normalt upp till 24 månader, men ålder och livsstil med t.ex. rökning eller mycket intensiv träning, är sådana faktorer som kan förkorta hållbarhetstiden. Genom att göra en ny behandling med Trådlyft, en så kallad ”touch up” efter 9 månader, så ökar hållbarheten  avsevärt för Trådlyft Göteborg Stockholm.

Läs denna blogginlägg för mer ingående information om Trådlyft.

Undvik intensiv träning som löpning och tunga lyft i 3 veckor

Försök sova på rygg första 3 veckorna 

Undvik ansiktsbehandlingar eller ansiktsmassage första 3 veckorna efter ingreppet

 

För trådlyft i Göteborg vänligen tryck här…

EFTER BEHANDLING MED TRÅDLYFT

Efter din behandling med Trådlyft kommer du att få råd för tiden närmast efteråt. Du kan känna lite obehag efter behandling och det kan uppstå en rodnad, svullnad eller blåmärke. Vanligen försvinner detta efter några dagar, upp till 1–2 veckor.

Större komplikationer är mycket ovanliga i erfarna händer, men det finns alltid en mycket liten risk för blödning och infektion. Vi tar därför tid på oss att markera ut på ditt ansikte exakt vart vi föra in trådarna. Läs mer om kombinationsbehandling med Fettminskande injektioner. Trådlyft Göteborg Stockholm.

Behandlingar utförs i Trollhättan, Stockholm och Göteborg. Utbildningar hålls i Trollhättan endast.