FILLERS UDDEVALLA & TROLLHÄTTAN

ÅTERSKAPA VOLYM MED FILLERS UDDEVALLA TROLLHÄTTAN

När vi åldras avtar produktionen av bindväv och hyaluronsyra. Så huden tappar elasticitet. Detta orsakar minskad volym och vitalitet i ansiktet. Och detta resulterar i ett tröttare utseende. Men eftersom fettkuddar i ansiktet tappar volym, så får man också mer rynkor och veck. Genom injektionsbehandlingar med Fillers Stockholm Göteborg Uddevalla Trollhättan, kan man dock skulptera och bygga volym.

Forskning har visat att förlust av volym är största orsaken till ålderstecken. Fillers är ett säkert sätt att återskapa denna volym. Fillers blir allt vanligare. Men samtidigt ökar också kunskapen om dess användning. Vi vet idag att stora mängder fillers leder till ökad svullnad. Vi rekommenderar därför kombinationsbehandlingar med Botox och Trådlyft.

Förväxling mellan Fillers och Botox är vanligt. Så det är värt att vet hur de skiljer sig från varandra. Ett enkelt sätt att se på skillnaden är att Fillers fyller ut medan Botox slappnar av. Alltså är båda preparaten nödvändiga på sitt sätt. Vi kombinerar som regel behandlingar för bäst resultat.

BEHANDLINGAR

 • Hakpartiet
 • Kindbenet
 • Tear-through för volymförlust under ögonen
 • Nasolabiala veck (Vecket mellan kind och mun)
 • Rynkor
 • Läppförstoring & Läppkonturer
 • Näskorrektioner


   

  Fillers kan användas i hela kroppen, men vanligast är behandlingar i ansiktet. Som ett resultat av dess olika tjocklekar, kan man använda det såväl ytligt, som djupt. Alltså behöver din behandlare avgöra vilken typ av fillers som ska användas för just ditt behov. 

  Först och främst är vanliga områden kinder, nasolabialveck och mungipor. Sedan är det vanligt med fillers i läppar och under ögon. Slutligen får man inte glömma djupare områden som käklinjen. Också ytligt i argrynkan och näskorrektioner är vanliga områden.

SÅ GÅR DET TILL

Innan din behandling så kommer din behandlare undersöka dig. Många oroar sig för smärta. Men en behandling med fillers är relativt smärtfritt. Man kan om man så önskar få bedövning på huden. Men vi använder det sällan då behandlingen snabbt är över. Du behöver meddela oss om eventuella överkänsligheter. Men få reagerar på våra fillers då de är icke-animaliska och fria från andra tillsatser. 

Med en tunn nål så fördelar din behandlare hyaluronsyra under huden, och detta kan i vissa fall upplevas obehagligt. Men det är en mycket säker och beprövad metod.

Du kommer snabbt se resultat av din fillersbehandling. Och justeringar kan göras efter önskemål och behov.

LEGITIMERAD LÄKARE

Precis som inför alla injektionsbehandlingar, skall du försäkra dig om att din behandlare är legitimerade. Försäkra dig också om att de fillersprodukter som används är tillfälliga. Och att de bryts ner av kroppen samt är välbeprövade och godkända.

På Beauty@Home värderar vi patientsäkerheten mycket högt. Och vi erbjuder endast produkter av högsta kvalitet. Samtliga Beauty@Home´s behandlare är legitimerade.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR BEHANDLING MED FILLERS

Innan du genomgår en behandling behöver du tänka på några viktiga saker. Du ska inte ha infektion eller feber. Och du ska inte ha infekterade eller inflammerade hudförändringar på området. Exempelvis ska man inte ha en aktiv herpes infektion i området. Vi avråder från behandling om du är gravid eller ammar. Eftersom det inte finns forskning gjord på fillers och graviditet.
 

Om man äter Ibuprofen, Ipren eller liknande preparat, så kan man lättare få blåmärken i injektionsområdet. När du söker till Beauty@Home kommer du att få frågor om din sjukdomshistoria. Så att behandlingen kan utföras så säkert som möjligt.

Tänk igenom vad du har för frågor och vilken effekt eller resultat du är ute efter. Och anonymiserad fotografering kommer att ske innan och efter behandling. Du kommer också få skriftlig information som du skall läsa och skriva under.

EFTER BEHANDLING

Efter din behandling med fillers kommer du att få råd om eftervården. Eftersom du kan känna lite obehag efter behandling kan det vara värt att ta Alvedon vid behov. Och det kan uppstå en rodnad, svullnad eller blåmärke. Dessa försvinner redan efter några dagar, men upp till 1–2 veckor.

Större komplikationer är mycket ovanliga i erfarna händer, men liksom alla ingrepp finns det alltid små risker. Vi tar därför tid på oss att markera ut på ditt ansikte exakt vart vi ska spruta.

En behandling med fillers håller 6-12 månader, men efter första behandlingstillfället rekommenderar vi en påfyllning efter ungefär 4 – 6 månader. Så för att uppnå ännu bättre och långvarigare resultat, upprepa gärna lite tätare första gången.

På Beauty@Home är vi alla måna om dig.  Vi accepterar därför inte halvdana resultat, och tar alltid tillbaka kunden vid behov. Om det är något som behöver justeras, så gör vi det inom första månaden. 

 

Fillers Stockholm Göteborg UddevallaFillers Stockholm Göteborg Uddevalla Trollhättan